BLACK PESTILENCE – Outsiders

BLACK PESTILENCE – Outsiders

Black Pestilence omtales gjerne som et litt punka black metal band. Kan også kalles punkrock for enkelhetens skyld. Det er jævlig fengende med et godt driv i alle låtene, flust med headbangervennlige partier og en skitten rå vokal samt enkle gode riff og en herlig basspumpe som gjør dette til en meget lyttervennlig pakke. Det er til tider veldig rocka, det er til tider ganske heavy og det er utvilsomt til tider veldig bra.

Black Pestilence er et kanadisk band som ble dannet for syv år siden og «Outsiders» er deres fjerde fullengder. De to foregående skivene ble utgitt på Fungi, mens debuten og denne er utgitt av bandet selv. Om det er noe bandet selv har valgt, vet jeg ikke. Men er det ikke det, er det for meg uforståelig at bandet ikke er signet på et godt selskap. Dette er jo konge og er garantert ei skive jeg kommer til å spille med jevne mellomrom. Anbefales til absolutt alle som liker punka black metal, punkrock eller god rock’n’roll av den litt råere varianten.

https://www.facebook.com/blackpestilenceband