Judas Priest og Def Leppard til Oslo Spektrum tirsdag 2. juni

Judas Priest og Def Leppard til Oslo Spektrum tirsdag 2. juni

Velkommen til hardrock-fest med Judas Priest, Def Leppard og Five Finger Death Punch i Oslo Spektrum tirsdag 2. juni 2015.

Det er ikke ofte man får muligheten til å se tre av de største bandene innen hard rock og heavy metal på én og samme scene:

Judas Priest
Bandet slo igjennom i 1974 med "Rocka Rolla", og har levert noen av heavy metalens mest hardtslående album og hits. "British Steel" i 1980, "Screaming for Vengeance" i 1982, "Painkiller" i 1990­ og store hits som "Breaking the Law", "Living After Midnight" og "You’ve Got Another Thing Coming" har alle vært store publikumsfavoritter. I år kom det nye albumet "Redeemer Of Souls" som markerer bandets 40 års jubileum.

Judas Priest besitter virituos, teknisk presisjon og enorm styrke i sin ubarmhjertige konsertfremtreden, som krones av Halfords legendariske stemme. At bandet i 2010 ble tildelt Grammy for "Best Metal Performance" for låta "Dissident Aggressor" fra livealbumet "A Touch of Evil", bekreftet på alle måter at bandet fortsatt er høyaktuelle og av ypperste, l kvalitet innen heavy metal.

Def Leppard
Med mer enn 65 millioner solgte album på verdensbasis og to prestisjetunge Diamond Awards i USA, har Def Leppard markert seg som en av de viktigste kreftene innenfor rockemusikk. I løpet av en fantastisk karriere har bandet produsert en rekke klassiske, banebrytende album som har satt standarden for generasjoner av musikkfans og artister.

Bandet ble kjent for en spennende fusjon av hard rock, pop og heavy metal-elementer, supplert med flerstemt vokal og melodiske gitariff. Albumet "Pyromania" fra 1983, omtales som katalysatoren for hele popmetal-bevegelsen.  Fem år senere ble albumet "Hysteria" sluppet. Albumet hadde en ny og distinktiv sound som bestod av elektroniske trommer, effektfulle gitarer og en lav-pitchet, hes og harmoniserende vokal.

Bandets slagkraft, evne til å engasjere og harde intensitet, vil garantert sette standarden for sommerens store metalfest i Oslos storstue.

Five Finger Death Punch
Etter å ha turnért rundt i Europa i fjor vår, samt vært supportband på Avenged Sevenfolds turné, er det amerikanske bandet endelig tilbake i Norge.

Five Finger Death Punch har siden debuten med "The Way Of The Fist" fra 2007 opplevd økende popularitet og suksess og har nærmest vært fast inventar på en rekke metalfestivaler i Europa de siste årene. Bandet representerer den nye, yngre generasjonen innen heavy metal og gjør med dette kveldens line-up komplett.

Velkommen til en mørk, varm og hardtslående kveld i Oslo Spektrum!

Ca. 17.30  Dørene åpner
Ca. 18.30-19.15  Five Finger Death Punch
Ca. 19.45-21.00  Def Leppard
Ca. 21.30-23.00  Judas Priest
Vær oppmerksom på at overnevnte tidspunkt kun er ca.-tider og at det kan forekomme endringer, møt derfor opp i gode tid!

Billettpris:
Ståplasser: 560,- (+ serviceavgift)
Sitteplass, kategori 1: 755,- (+ serviceavgift)
Sitteplass, kategori 2: 560,- (+ serviceavgift)
Sitteplass, kategori 3: 510,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Billettbestilling:
www.billettservice.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Av Jon Petter Kaalaas