TONS OF ROCK Metal Battle for svenske band

TONS OF ROCK Metal Battle for svenske band

 

Tons of Rock og In Flames har banduttak i Gøteborg!

 

Nordens store nye rockefestival – Tons of Rock – går på sitt andre år med metal og hardrock på Fredriksten Festning i Halden. På plakaten i år står blant andre en rekke tunge svenske band, som In Flames, Opeth, Graveyard og Backyard Babies, og det er bare noen. Derfor ønsker festivalen å gi ytterligere et svensk band muligheten til å spille hos oss, side ved side med noen av Sveriges aller største band, på selveste midtsommarafton!

Nordmenn og svensker har kjempet mange harde slag på Fredriksten festning opp igjennom historien, men vi flytter heller slaget til Gøteborg og tar feiringen i festningen. Konkurransen finner sted på Musikens Hus, 11. april, og juryen sitter to medlemmer fra In Flames, festivalledelsen og flere bransjepersonligheter. Sammen skal de bestemme hvem som får reise til Tons of Rock 18.-20. Juni 2015. Alle band (kun svenske band) bes melde seg på konkurransen innen 26. mars, som er dagen vi annonserer hvilke fire band som får være med på denne episke bandbattlen.

 

Alle som vil feire midtsommer med å spille på en av Nordens største rockefestivaler kan finne informasjon om påmelding på festivalens facebook- eller hjemmesider.

Konkurransens vilkår:

–          Alle påmeldte band må poste Tons of Rocks plakat + link til bandets facebookside.

–          Alle band bes sende inn 1 låt + link til sin hjemmside/facebookside til martin@tonsofrock.no

Premie:

–          Man får spille på Tons of Rock 20. Juni 2015, samme dag som In Flames

–          Meet & greet med In Flames

–          Festivalbilletter

–          Hotell, catering og backline til bruk under festivalen.

 

 

–          www.tonsofrock.no

–          https://www.facebook.com/TonsOfRockFestival