BRIT FLOYD på Norgesturne i oktober

BRIT FLOYD på Norgesturne i oktober

 

 

Brit Floyd

Space & Time World Tour 2015

EN IMPONERENDE REISE GJENNOM FEM TIÅR MED PINK FLOYD!

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show returnerer til Europa i 2015 for å presentere Space & Time World Tour, deres mest ambisiøse forestilling så langt, med et spektakulært lys-show og en enda større sceneproduksjon enn tidligere års turnéer.

Forestillingen er en feiring av fem tiår med Pink Floyd, fra starten i 1965 og helt frem til deres nye album "The Endless River". Den nye forestillingen inkluderer musikk fra alle Pink Floyd sine mestselgende album, inkludert The Dark Side of the Moon, Wish You Were HereAnimals, The Wall og The Division Bell pluss en drøss andre musikalske overraskelser i beste Pink Floyd-tradisjon.

 

Poster_BritFloyd_Norway_15.jpg
 
Billetterkjøper du hos Ticketmaster.no