GLUTTON FOR PUNISHMENT – Lying in Torment

GLUTTON FOR PUNISHMENT – Lying in Torment

Glutton for Punishment er et amerikansk death metal band som ble dannet i 2003. Bandet ble lagt på is året etter, men gutta fant ut at i 2013 ville de prøve igjen. Og det var en smart ting å gjøre, for i fjor sommer kom guttas debutalbum «Lying in Torment» ut og dette er heftig god brutal death metal the good ol’ American way.

I starten hadde bandet en mer thrasha tilnærming enn hva de har i dag, men så lenge det funker såpass bra om det gjør, er det helt i orden at de konsentrerer mer om death metal biten. Det skjer mye o låtene til dette amerikanske bandet med det rare navnet hele tiden. Riffene er heftige, growlen er knall, trommene er helt vidunderlige, tempoet varieres hyppig og låtmaterialet er godt og variert. I tillegg er lyd og produksjon topp notch, så her er det lite å klage på.

Fant litt å klage på likevel. Skiva er relativt kort. Ni låter der de fleste ligger på under tre minutter. Litt i korteste laget. Men absolutt verdt å sjekke ut om du liker heftig god brutal death metal.

https://www.facebook.com/gforpunishment

https://www.facebook.com/twintowntyrantrecords