KVELERTAK med konserter i Oslo og Bergen i desember

KVELERTAK med konserter i Oslo og Bergen i desember

 

Ett av landets største og beste rockeband, Kvelertak, er tilbake i slutten av 2015 for å presentere nytt materiale til folket. Karrieren til Kvelertak har gått i ekspressfart siden starten for noen år tilbake. De har mottatt hele tre Spellemannspriser for sine to kritikerroste album.

 

Kvelertak har nærmest vært i konstant turnémodus verden over med egne headlinershows og som gjester for storheter som Metallica, Mastodon, Gojira, High on Fire og Converge for å nevne noen. 

De har også varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss på store arenakonserter her hjemme. Dave Grohl er forøvrig en selverklært stor fan av bandet.

Sist de var på Norgesturne solgte de ut mer eller mindre alle konsertene på turneen. USF Verftet var fylt til randen og utsolgt på forhånd sist de gjestet Bergen.

Kvelertak debuterte i 2010 med sin perfekte miks av metal, punk og hardrock. De ble hyllet av både kritikere og publikum, noe som gjorde at forventningene var skyhøye før slippet av oppfølgeren "Meir".  Bandet infridde forventningene så det holdt, og fikk terningkast seks i Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen m fl. 

Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning. Bandet gleder seg stort til å spille i Bergen og Oslo igjen.

 

5. desember 2015

Oslo – Sentrum Scene

C.C. 300 + avgift

18 år leg plikt

Billettsalget starter fredag 27/2 kl 09:00

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

 

17. desember 2015

Bergen – USF Verftet

C.C. 300/250 + avgift

18 år leg plikt (vergeordning)

Billettalget har startet.

Billetter kjøper du her