HELL:ON – Age of Oblivion

HELL:ON – Age of Oblivion

Argh….jeg skulle ønske jeg hadde sjekket ut de to siste skivene til Hell:On i kronologisk rekkefølge og ikke den nyeste først. For i og med at den var ganske bra og denne ikke helt i samme klasse, så ble denne så mye dårligere. Jeg kjenner jeg ble skuffa først, deretter pissed på meg selv pga det ovennevnte og jeg hadde mest lyst til å bare kaste denne skiva i den store pappeska der hvor alle anmeldte skiver og promoer ligger. Men denne ville da forbli uanmeldt. Den tanken ligger fortsatt og lurer i pannebarken min, men siden jeg nå er i gang, skal «Age of Oblivion» få noen få velvalgte ord.

Death metal av den litt thrasha typen. Litt mindre thrashe enn etterflgeren. Fortsatt med et tydelig polsk preg på musikken. Tempomessig ikke veldig imponerende. Mye er veldig tregt og til dels progressivt. Mye gjentakende partier. Jeg kjenner jeg er lei for lenge siden. Hakke hørt skiva to ganger engang. Nei, «Age of Oblivion» er ikke i nærheten av det bandets nyeste skive «Hunt» er, verken musikalsk eller når det kommer til oppfinnsomhet og spenning i musikken. Nå skal denne ende opp der jeg i utgangspunktet hadde tenkt hvor den skulle ende opp, i den store pappeska.

https://www.facebook.com/HellonOfficial