DEVIN TOWNSEND PROJECT til Oslo (19/3)

DEVIN TOWNSEND PROJECT til Oslo (19/3)

Rockefeller – Torsdag 19. mars 2015
DEVIN TOWNSEND PROJECT

Special guests: Shining (N) + Periphery

Devin Townsend Project til Rockefeller!

Devin Townsend er kjent som frontfigur, grunnlegger, vokalist og gitarist i det kanadiske ekstremmetal-bandet Strapping Young Lad. Bandet holdt det gående fra 1994-2007, men nå er han aktuell med Devin Townsend Project. Han har også gitt ut flere rene soloalbum. På platene sine har han beveget seg i et hav av ulike stilarter, men metalen ligger alltid i bunnen. Vi snakker hardrock, progressiv metal, ambient og new-age for å nevne noe. Townsends kjennetegn når det kommer til produksjon er en massiv multitracket ‘wall of sound’, som har blitt sammenlignet med både Phil Spector og Frank Zappa.

I oktober slipper han "Z²", som faktisk består av to album. "Sky Blue" er et Devin Townsend Project-album, og "Dark Matters" er et Ziltoid-konseptalbum – oppfølgeren til soloalbumet hans fra 2007, "Ziltoid the Omniscient". Se album-teaser for "Z²" her.

Med som special guests er de norske jazzmetal-gutta i Shining og det amerikanske progmetal-bandet Periphery!

"I can’t even begin to express how honoured I am to share the stage with these incredible bands, and to have such overwhelming support from the audience lately. It’s honestly just an absolute pleasure to do this. So it is with great pride I invite you to the show! Hopefully we come near you, let’s do this!"

– Devin =)’

Billetter i salg fredag 19. september kl. 13.00.

Bill. kr. 365,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.