STEEL PANTHER tilbake til Oslo i mars 2015

STEEL PANTHER tilbake til Oslo i mars 2015

Sentrum Scene – Lørdag 21. mars

All You Can Eat Tour
STEEL PANTHER

 

SteelPanther_14.jpg

 

Steel Panther spilte for et utsolgt Sentrum Scene senest i februar i år. Det norske publikummet får rett og slett ikke nok av Steel Panther, så lørdag 21. mars 2015 vender bandet tilbake til Norge og Sentrum Scene!

Steel Panther har for lengst erobret verden med sin misjon om å spre hardrock og herpes, og er kjent for sitt vanvittige låtrepertoar og sceneshow. De slo for alvor igjennom med albumet "Balls Out" i 2011, og spilte for et utsolgt Rockefeller på den påfølgende turnéen. Nå har bandet nettopp gitt ut oppfølgeren "All You Can Eat", og med låttitler som "Party Like Tomorrow Is the End of the World", "Pussywhipped", "Gloryhole" og "Bukkake Tears" er det tydelig at bandet fortsatt følger vinneroppskriften fra tidligere!

Steel Panther har varmet opp for storheter som Def Leppard, Mötley Crüe og Guns N’ Roses, og i høst drar de på turné med selveste Judas Priest.

21. mars 2015 ser du dem på Sentrum Scene i Oslo – dette blir en kveld for historiebøkene!

www.steelpantherrocks.com

 

Billetter i salg fredag 12. september kl. 09.00.

Bill. kr. 285,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133