TONS OF ROCK 2014 slipper siste band

TONS OF ROCK 2014 slipper siste band

Med den nye kritiker- og publikumsyndlingen Uncle Acid and the Deadbeats på plass, som mange har sett som oppvarmingsband til Black Sabbath her i Norge, avslutter vi nå den siste runden med annonseringer – og med det hele plakaten til Tons Of Rock. I tillegg til tidligere annonserte trekkplastre som Volbeat, Slayer, Anthrax og Ghost, føler vi at vi har fått til en fin blanding av gammelt og nytt, kjent og ukjent, smalt og bredt; alt med fellesnevneren høy kvalitet. Anerkjente navn som Sahg og Valentourettes konkluderer siste innspurt sammen med ferskere og fremadstormende band som Slegest og Spirits of the Dead.

 

Tons Of Rock slipper altså sitt aller første endelige program i dag, og innrømmer gladelig at line-up’en for årets festival overgår alle forventninger: "Da har vi akkurat avsluttet bookingen til tidenes første Tons Of Rock. Vi vet at kombinasjonen av en slik line-up, og en av de feteste festivalarenaene i Europa, vil gi publikum en helt spesiell opplevelse." -Festivalsjef Svein Bjørge

Så til alle fans av god rock’n’roll og metal:  vi sees på Fredriksten Festning, på Tons Of Rock!