KILLFACE – Feeding the Dead

KILLFACE – Feeding the Dead

Killface er et fem-mann sterkt oldschool death/thrash band fra Irland. «Feeding the Dead» er bandets andre fullengder og her promoteres det for fan av band som Obituary, Sepultura, Destruction, Cannibal Corpse, Testament, Grave og Kreator. Dette er alle band jeg personlig har satt og setter stor pris på, så jeg må si jeg hadde store forventninger til denne skiva. Men, fallhøyden er også veldig stor, så dette kunne slå begge veier.

Dette er tidvis veldig fengende og suggerende death metal. På den ene låta «Gutless Scummy Cannibals» kan man nesten kalle det glad-metal. Nesten litt Strapping Young Lad-aktig. Overdrevent bra er det ikke, men det er heller ikke dårlig. Det er en litt moderne thrash sound over det meste av det bandet holder på med og linkene til de tidligere nevnte bandene blir å ta vel mye i. Det eneste av de nevnte bandene som jeg ser et visst sammenligningsgrunnlag med, er Cannibal Corpse. Men det er kun coverarten.

Dette er langt fra en høydare. Det er en jevn middels god thrash/death skive og ikke noe mer.

http://www.facebook.com/Killfaceirl