MANIC STREET PREACHERS til Oslo (9/5)

MANIC STREET PREACHERS til Oslo (9/5)

Rockefeller – Fredag 9. mai
MANIC STREET PREACHERS
Support: Public Service Broadcasting

Manic Street Preachers til Oslo! Det ikoniske britiske rockebandet står på scenen på Rockefeller fredag 9. mai.

Bandet ble stiftet i Blackwood i Wales allerede i 1986. Med sin noe androgyne fremtoning og politiske tekster bygde de seg raskt opp en hengiven fanskare og kultstatus. I 1998 slapp Manic Street Preachers albumet "This My Truth Tell Me Yours" og med dette nådde de et helt nytt nivå av storhet, og slo igjennom på bred front i hele verden. Med låter som "If You Tolerate This Then Your Children Will Be Next" og "You Stole the Sun from My Heart" fra den plata er bandet for alltid innskevet i rockehistorien som ett av de aller største.

De er aktuelle med albumet "Rewind the Film" som kom høsten 2013 til en femmer i Dagbladet: "Det låter vitalt og forfriskende, mørkt og lyst om hverandre". Allerede nå går det rykter om at et album ved navn "Futurology" kommer i løpet av året.

 

Det er tolv år siden sist vi hadde bandet på Rockefeller – så dette er noe vi gleder oss veldig til!

www.manicstreetpreachers.com
www.publicservicebroadcasting.net

Billetter i salg lørdag 1. februar kl. 09.00.
Bill. kr. 350,- + bill.avg.

18 år leg.

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.