SATYRICON til Rockefeller (21/3)

SATYRICON til Rockefeller (21/3)

Rockefeller – Fredag 21. mars
SATYRICON

Svartmetallens norske mestere kommer til Rockefeller 21. mars!

Satyricon er et band som knapt trenger noen introduksjon. De har gitt ut flere album som står som bautaer i metallsjangeren, og har et stort navn også utenfor Norges grenser. Bandet er aktuelle med sitt åttende studioalbum – det selvtitulerte mesterverket «Satyricon». Det Spellemann-nominerte albumet nådde 1. plass på VG-lista, og har fått fantastiske anmeldelser:

Q Magazine – Album Of The Month: "Defiantly original, Satyricon remains as impressive as ever."

Liverpool Sound and Vision: "Some albums are meant to be played loud, some are meant to take you into places that you never thought you would dare travel down, a select few will make you look over your shoulder as a strange shadow passes you by, rarely does an album do all three! Incredible!"

Kerrang: "Excellent return from Norwegian Black Metal’s warrior underdogs. Where it had looked like Satyricon’s throne might be usurped by younger pups like Watain, here they return with all steel flashing, ready to fight the world once more."

Satyricon spilte for fullsatt sal i Operaen i september – en konsert som fikk terningkast fem i Aftenposten: "Rått operabesøk". Bandet tok også Europa med storm denne høsten, og har aldri hatt så mange utsolgte konserter i løpet av en sesong. Vi gleder oss enormt til å ta imot Norges fremste mørkemenn på Rockefeller 21. mars! Det går bl.a. rykter om at det blir en rekke gjesteartister denne kvelden!

www.satyricon.no

Billetter i salg lørdag 18. januar kl. 10.00.
Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.