deLillos med jubileumskonsert

deLillos med jubileumskonsert

Rockefeller – Lørdag 7. desember
DE LILLOS

20-årsjubileum for "Neste Sommer"

Nå har vi ventet på "Neste Sommer" hver høst i 20 år! deLillos markerer dette med å innlemme hele albumet live på Rockefeller 7. desember. På begge konsertene!

27. oktober er det nøyaktig 20 år siden albumet "Neste Sommer" ble utgitt. Vi vil benytte denne anledningen til å offentliggjøre at deLillos innlemmer hele albumet live på Rockefeller 7. desember. Dette gjelder både familie- og kveldskonserten.

"Neste Sommer" er også remastret, og blir gitt ut både som CD og vinyl (1000 stk) 2. desember. Big Dipper skal selge vinyl på Rockefeller, og deLillos vil signere!

Både store og små har muligheten til å få med seg et av landets beste liveband på Rockefeller! To deLillos-konserter står på programmet denne lørdagen, først familiekonsert på ettermiddagen, og deretter en for de voksne på kvelden. Barn og voksne i alle aldere er hjertelig velkomne! I alle år, så langt tilbake som vi kan huske, har jul og deLillos vært synonymer i hovedstaden. 2013 blir intet unntak!

www.delillos.no

 

Familiekonsert:
Bill. kr. 200,- for voksne (over 18 år) / kr. 100,- for barn (under 18 år) + bill.avg. Bill. kr. 500,- + bill.avg. for familiebillett (2 voksne + 2 barn).
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering. Dørene åpner kl. 15.30.

Kveldskonsert:
Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 20.00.

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.