INFECTED – Infected Generation

INFECTED – Infected Generation

«Infected Generation» ble spilt inn på midten av nittitallet og bærer tydelig preg av det lydmessig. Lyden er så kompakt som du omtrent kan få det. Musikken er old school death metal og det høres ut om en blanding av Cannibal Corpse og Death. Mest Cannibal Corpse. Med en bitteliten touch av grind. Tøft å høre på, enkelt og greit.

Skiva inneholder ti spor. Originalen hadde ni. Det er åtte rene death metal  låter og en merkelig sak og et bonusspor. For å finne ut hva som skjer på spor nummer ni, anbefales det at du tar kontakt med UD eller noe sånt, for den låta passer ikke inn verken her eller på en Justin Bieber CD. Må være en russisk folkesang eller noe som har lurt seg med ved en feil. Bonussporet er «Surrounded by Infection», ei låt som så absolutt ikke skiller seg ut fra resten av låtmaterialet på denne skiva. Og så mye mer er det ikke å si om dette.

http://www.facebook.com/infectedua