WANNSKRÆKK + BRUTAL KUK + LILIEDUGG med førjulskonsert

WANNSKRÆKK + BRUTAL KUK + LILIEDUGG med førjulskonsert

Verkstedhallen fredag 6. Desember
Liliedugg, Brutal Kuk og Wannskrækk.

Liliedugg har på mange måter vært byens ledende band siden 1980. Som en mer sexy utgave av the Manson Family har de med sin mørke og dampende utstråling og musikk for evig hamret seg inn i hjerter, føtter og håndflater til oss vanlige dødelige. Det har imidlertid lenge vært stille fra dem på konsertfronten i Trondheim, da de sjelden finner oss verdige, men nå er altså ventetida endelig over!

De langt yngre veteranpunkerne i Brutal Kuk skaper alltid stor stemning, og får byens gutter og jenter til å hyle på mer. Så hvem passer bedre til å hoppe etter Lars Vold og co enn akkurat disse? Fra å være et av byens mest aktive og elskede live-band, har det i de siste årene dessverre blitt sjeldnere at de røffe men sjarmerende Lamo-guttene har dunket oss alle til beruselse og ekstase, men denne kvelden har vi igjen sjansen!

Men ikke nok med dette: Til slutt skal vi få lov til å danse hele natta med selveste Wannskrækk. De levende legendene slapp i høst en splitter ny 7" til terningkast 6 i alle aviser. For enhver oppegående konsertgjenger burde dette befeste at nettopp denne kvelden, fredag 6. Desember, i Verkstedhallen på sorteste Lademoen, nok vil bli et av årets høydepunkter i Trondheim!

Konserten vil ha 18 års aldersgrense.

Billetter til konserten kjøper du her