ROCKEFELLER med mobilbilletter

ROCKEFELLER med mobilbilletter

 
Mobilbilletter fra Billettservice

1. september ble det lansert mobilbilletter som et fast tilbud til publikum på alle konserter på Rockefeller, Sentrum Scene og John DEE. Mobilbillett er en ny tjeneste fra Billettservice som åpner for at publikum nå kan få billetten sendt direkte til sin mobiltelefon. Dette gir en mer helhetlig og fleksibel kjøpsopplevelse. «Mobilbilletter er et ledd i vår visjon om å gjøre billetter tilgjengelig for publikum på de plattformer publikum ønsker. Nå er tiden moden for å innføre mobilbillett, samtidig som vi også beholder fysiske billetter og selvfølgelig alternativet om å skrive ut billettene via e-post selv» sier administrerende direktør i Billettservice Kristian Seljeset.

Det har i en lengre periode pågått et prøveprosjekt hvor man han testet mobilbilletter. Nærmere 15% av publikum valgte mobil som leveringsmåte. Tilbakemeldingene på det miljøvennlige, papirløse alternativet har vært positive både fra arrangør og publikum. «Vi ser at flybransjen og flere andre transportselskaper har lært opp publikum til å anse mobil som en naturlig del av bestillingsprosessen. Systemet er enkelt, fleksibelt og stabilt. En kunde av Rockefeller, Sentrum Scene eller John DEE kan fra nå av kun forholde seg til sin mobil dersom dette er ønskelig. Vi har spesialtilpassede mobilsider uansett hvilken skjerm du benytter når du skal bestille billett, og nå kan du altså få billetten levert direkte til din mobiltelefon» sier Seljeset.

Daglig leder Roar Gulbrandsen i driftsselskapet Auditorium AS som står bak Rockefeller , Sentrum Scene og John DEE, er stolt over å være først ute med et godt tilbud til publikum. "Når Billettservice nå er klar for å levere tjenesten billetter via mobil, er vi opptatt av å være raske med å formidle tilbudet for å imøtekomme publikums krav. Billetter skal ha høy grad av tilgjengelighet og publikum skal møte høy grad av service, sier Gulbrandsen og fortsetter: "Når vi lanserer denne tjenesten sammen med konserthøstens fabelaktige program, har ambisjonen vært å tilby et spennende høykvalitets konsertprogram med stor bredde på den mest mulige tilgjengelige måten". "Det blir spennende å følge publikums respons", avslutter Gulbrandsen.

Det er ingen tilfeldighet at lanseringen skjer på Rockefeller. Billettservice har samarbeidet med Rockefeller i mer enn 25 år. Rockefeller var de første som tok i bruk Ticketfast (skriv ut billetten selv) og første konsertarena som tok i bruk Billettservice’ løsning for elektronisk adgangskontroll. I følge Seljeset er en aktør som Rockefeller med høyt volum, erfaren administrasjon og flere scener ideell for testing av nye produkter. «Når mobilbilletter nå rulles ut, forventer vi at flere arrangører ønsker å ta det i bruk og dermed kan publikum forvente å se løsningen også på andre spillesteder i nær fremtid» avslutter Seljeset.

Om Billettservice:
Billettservice er det ledende billettselskapet i Norge og omsetter 16 000 billetter hver dag for nesten 1000 arrangører og spillesteder. Billettservice fokuserer på å levere topp kundeservice og ha oppdatert informasjon om markedet.

Om Rockefeller:
Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene er Norges ledende konsertscener og har siden 1986 presentert et bredt og variert konsertprogram med hundrevis av konserter årlig for flere hundre tusen publikummere.

Begge gjør vi vårt ytterste for å ivareta våre kunder og publikums interesser, og bruker et nettverk av direkte og indirekte salg- og markedskanaler for å ta del i og imøtekomme teknologiens muligheter.

www.rockefeller.no

www.billettservice.no