BRUTAL ASSAULT 2013

BRUTAL ASSAULT 2013

BRUTAL ASSAULT er en av de største metalfestivalene i Øst-Europa og blir i år arrangert for 18. gang. Festivalen er lokalisert på en nedlagt militærfort/forlegning ca 13 mil øst for hovedstaden Praha og det er rimelig enkelt å reise dit. Både SAS og Norwegian har faste flyruter fra Norge til Praha. Fra Praha til Jaromer går det både buss og tog. 

Festivalen går over 3 dager og det er i skrivende stund 70 band som er klare. Det antydes nok at det vil komme til noen band til før endelig lineup er ferdig. Med dagens kronekurs, koster et festivalpass ikke mer enn cirka 535 kroner hvis du velger å handle i god tid. Legg på ca 80 kroner hvis venter med å kjøpe til du er der nede. Dette gjør Brutal Assault til et godt og rimelig festivalalternativ.

De største navnene under årets BRUTAL ASSAULT er ANTHRAX, BEHEMOTH, CARCASS, FEAR FACTORY, GOJIRA, IN FLAMES, MESHUGGAH og OPETH. I tillegg er det en rekke godbiter som AMORPHIS, BELPHEGOR, BENEDICTION, CULT OF LUNA, D.R.I., DYING FETUS, ENTOMBED, HATEBREED, MALEVOLENT CREATION, MARDUK, OVERKILL, PRIMORDIAL, TESTAMENT og VOIVOD.

Norske innslag finnes det 7 av i år: AETERNUS, BORKNAGAR, CARPATHIAN FOREST, IHSAHN, LEPROUS, SOLEFALD og VREID.

 
BA2013_poster_en.jpg