THE AMENTA – Flesh is Heir

THE AMENTA – Flesh is Heir

Det er alltid moro å gjenoppdage band. Australske The Amenta er et slikt band jeg har gjenoppdaget dette året. De må være en av de best bevarte hemmelighetene innenfor extreme metal og her i heimen var deres nye CD feilmerket og dermed en veldig godt bevart hemmelighet. Fant heldigvis ut av det og den siste uka har «Flesh is Heir» stått på repeat.

Jeg har ikke hørt så veldig mye på The Amenta etter at «Occasus» kom ut i 2004. Jeg husker jeg likte den veldig godt. «n0n» fra 2008 slo ikke så godt an her, men med sin tredje fullengder «Flesh is Heir» har igjen Sydney bandet igjen fått et godt ballegrep på undertegnede. Nydelig uforutsigbar industriell extreme metal med masse kongepartier som kun de beste vet å spa fram. Vokalen, trommene, riffene, bassgangene, overgangene, det rolige, det merkelige, det mest ekstreme, det mørke, drivet, gjennomføringen, alt, ja, jeg mener alt. Alt er bare helt vidunderlig. Jeg klarer ikke finne noe negativt med denne skiva for så bra er den.

Bør sjekkes ut.

http://theamenta.com/

http://www.listenable.net/