MOTÖRHEAD & SAXON til Oslo (8/12)

MOTÖRHEAD & SAXON til Oslo (8/12)

Sentrum Scene – Søndag 8. desember

MOTÖRHEAD
Special guest: Saxon
Support: Skew Siskin

Lemmy & Co. til Sentrum Scene!

Legendariske Motörhead kommer til Oslo! Gruppa, som snart har holdt det gående i 40 år, og har albumklassikere som bl.a. "Overkill", "Ace Of Spades" og "Bomber" på samvittigheten, gir ut sitt 21. studioalbum senere i år. Rockens beste brumlebass leverer fortsatt den beste blandingen av heavy metal og klassisk rock med Phil Campbell på gitar og Mikkey Dee bak trommene. Som sjefen selv ville ha sagt: We are Motörhead and we play rock ‘n’ roll!

 

Med som special guest er selveste Saxon!! De startet opp i 1977 og var sammen med Iron Maiden og Def Leppard en av de første lederne på den britiske metalscenen. De tyske hardrockerne i Skew Siskin spiller support.

 

NB! Dørene åpner kl. 19.00. Tidlig konsertstart.

Billetter i salg lørdag 1. juni kl. 10.00.

 

www.imotorhead.com

Sentrum Scene. Bill. kr. 580,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.