MESHUGGAH spiller på Rockefeller onsdag (08/05)

MESHUGGAH spiller på Rockefeller onsdag (08/05)

Onsdag 08/05-2013 Oslo Rockefeller

 

 

MESHUGGAH
KONGH
NEXT LIFE

 

 
Bill. kr. 270,- + bill.avg.

Kl. 20:00

18 år leg

 

 

Det tar tid å lage teknisk metal i verdensklasse. Ergo tok det Meshuggah fire år å følge opp ObZen fra 2008, men på alle måter er gigantiske "Koloss" vel verdt ventetiden – fylt til randen av polyrytmer, temposkifter og generell råskap. Svenskenes sjuende studioalbum er en fryd å høre på, ikke bare på grunn av bandets ekstreme tekniske ferdigheter, men også med tanke på variasjon (her samles alle trådene fra de tidligere utgivelsene) og den helt avsindige grooven som gjennomsyrer albumet. Det svenske ekstrem-metalbandet Meshuggah har holdt det gående i 25 år og tilhører eliten i sjangeren. Onsdag spiller de på Rockefeller i Oslo!