KVELERTAK spiller på Østsia mandag (08/04)

KVELERTAK spiller på Østsia mandag (08/04)

Mandag 08/04-2013 Kristiansand Østsia

 

 

KVELERTAK
TRUCKFIGHTERS
PURIFIED IN BLOOD

 

 
Bill. student kr. 220,- + bill.avg.
Bill. andre kr. 325,- + bill.avg.

Kl. 20:00

18 år leg

 

De kalles punk og metal, men i sine hjerter er den Norske berserkerinstitusjonen Kvelertak en levende og nesten brennende legemliggørelse av rock and roll. Siden bandet ble dannet i 2006, har de bygget en lojal fanskare, som alltid er sultne på deres ekstremt voldelige konserter, udødeliggjorte som to brennende dekkspor over hele verden. Stavangers Kvelertak, med deres strålende kombinasjon av hardcore, punk og ærlig norsk black metal tradisjon har fanget oss stående med gapende munner. Vi vet ikke hva som skjedde, bare at vi elsker Kvelertak grenseløst. Mandag spiller de på Østsia i Kristiansand med Truckfighters og Purified in Blood.