HONNINGBARNA spiller på Parkteatret lørdag (02/03)

HONNINGBARNA spiller på Parkteatret lørdag (02/03)

Lørdag 02/03-2013 Oslo Parkteatret

 

 

HONNINGBARNA
OSLO FAENSKAP

 

OVER 18:
Bill. kr. 225,- + bill.avg.

Kl. 21:00

 

UNDER 18:
Bill. kr. 100,- + bill.avg.

Kl. 18:00

 

Honningbarnas mål er enkelt og greit verdensherredømme. Uten fiksfakserier eller jåleri, men med pur energi og ekte kjærlighet til musikk. Innlevelsen og sceneshowet de serverer er et av de råeste i landet. Det er nesten umulig å ikke la seg rive med. Musikalsk sparker de hardt. Låtene er sinte som demonstrasjonstog og bringer tankene inn på band som Rage Against the Machine, Gallows og The Hives. Fredag ga de ut deres andre album, "Verden er enkel", og samme dag startet deres Norgesturne i hjembyen Kristiansand. Lørdag fortsetter reisen til Parkteatret i Oslo med Oslo Faenskap som support!