VREID spiller på Hulen fredag (22/02)

VREID spiller på Hulen fredag (22/02)

Fredag 22/02-2013 Bergen Hulen

 

 

VREID
LAKEI
MISTUR

 

 
Bill. kr. 160,-

 

Vreid er et av Norges mest hardtarbeidene og kreative metalband. Bandet har formet sin egen type svartmetall, der det ikke er uvanlig med innslag av både 70-tallsrock og thrash metal, og de synger helst om 2. Verdenskrig på både sognemål og engelsk. I tillegg til omfattende turnering med sitt forrige album, har bandet de to siste årene jobbet med albumet ”Welcome Farewell” som slippes 22. februar, samme dagen som de gjester Hulen. Bandet har i sine åtte leveår rukket å gi ut totalt fem studioalbum. Deres nyeste opus, nokså passende kalt ”V”, ble nominert til Spellemannsprisen i 2011. I sammenheng med ”V” har Vreid turnert i 15 land på tvers av 3 kontinenter, og har gjestet Wacken Open Air i Tyskland, samt Øya-festivalen og Den Norske Opera Og Ballett her hjemme i Norge.