BIFFY CLYRO spiller på Sentrum Scene fredag (22/02)

BIFFY CLYRO spiller på Sentrum Scene fredag (22/02)

Fredag 22/02-2013 Oslo Sentrum Scene

 

 

BIFFY CLYRO
BLOOD COMMAND

 

 
Bill. kr. 370,- + bill.avg.

Kl. 20:00

18 år leg
Fri alder på galleriet

 

Med fuzz og blåsere og "The Captain" på høy rotasjon på P3, innyndet skottene seg hos det norske rockepublikummet og solgte ut konsertene på både John DEE og Rockefeller i 2010. Da Biffy Clyro var på turné i forbindelse med albumet "Only Revolutions" – som sørget for nominasjon til Mercury Prize og solgte i overkant av 600 000 eksemplarer – fikk bandet plutselig status som en vaskeekte arena- og festivalheadliner. De gjennomførte tre utsolgte turneer i UK, inkludert Wembley Arena, og både Q og NME belønnet de med prisen for "Best Live Band". Nå er den etterlengtede oppfølgeren "Opposites" her, som er produsert av GGGarth Richardson i Los Angeles, og albumet viser tydelig ambisjonene til bandet med 22 låter fordelt over to plater. Musikknyheter er fornøyde og skriver "Imponerende sterkt dobbeltalbum", og Dagbladet gir "Opposites" terningkast fem. Biffy Clyro-konserten på John DEE tidligere i høst solgte ut på kun to minutter, og nå er de endelig tilbake i Norge og i Oslo, denne gang på Sentrum Scene!