EMBRIONAL – Absolutely Anti-Human Behaviour

EMBRIONAL – Absolutely Anti-Human Behaviour

Jeg kan ikke si annet enn at jeg rådigger denne skiva her. Hver gang jeg spiller den har jeg flere ganger tatt meg selv i og bare sitte her og smile, headbange eller bare rådigge noe helt for jævlig. Og det har vært ofte så langt i 2013, det skal du vite.

Embrional er et death metal band fra Polen. De gikk tidligere under navnet Embional Necrophilism, men forenklet det etter hvert. Bandet har spilt sammen siden 2003, men dette er deres første offisielle fullengder. Ingen stor produktivitet altså, men så lenge det som endelig kommer er så bra som dette, da skal ikke jeg klage.

Musikalsk er dette noe ulikt den polske death metal stilen. Det er mer teknisk enn den øvrige polske scenen men uten at brutaliteten er noe forringet av den grunn. Det er flust med tøffe riff og partier som du virkelig må slite med for å unngå og ikke like. Man kan vel også si at det er litt black metal-ish i noe av det Embrional holder på med. Ser egentlig for meg at black metal fans kan like denne skiva her.

Det er noe monoton og forenklet tromming innimellom som gjør at jeg trekker et halvt poeng, men jeg er noe usikker på om jeg er enig med meg selv her. Det kan være variasjonen i trommene som gir skiva det lille ekstra, for det er på langt nær dårlig tromming. Alt er bra, men akkurat nå er det et bittelite minus på trommesiden.

http://www.facebook.com/Embrional

http://www.oldtemple.com/