BEHEXEN til Inferno 2013

BEHEXEN til Inferno 2013

BEHEXEN TIL INFERNO 2013

 

Det blir finsk rituell black metal når BEHEXEN entrer scenen på Rockefeller under INFERNO 2013. BEHEXEN gjør sin første konsert i Oslo og regnes som et av Finlands fremste band innenfor black metal. Med årets album, «Nightside Emanations», fester de sin posisjon som et av de mest interessante bandene innenfor sin genre de siste årene. Tidligere annonserte artister er SATYRICON, TAAKE, SOLEFALD, PURIFIED IN BLOOD, AETURNUS, DISKORD og IN VAIN.

 

BEHEXEN

Finske BEHEXEN er som et kultband å regne hvor de sakte, men sikkert, har bygget opp en solid fanbase opp i gjennom årene. Debutalbumet deres «Rituale Satanum» kom i 2000 – etter flere demoer helt siden starten i 1994. Deres ferskeste album heter «Nightside Emanations» og er ikke bare en av deres beste skiver, men kanskje også årets beste black metal-utgivelse. Ikke så rart med tanke på at bandet har medlemmer fra Horna, Sargeist, One tail, One Head og Mare – for å nevne noen få. BEHEXEN gjør sin første konsert i Oslo og er en visuell og stemningsfull rituell opplevelse du ikke vil gå glipp av.

http://www.kolumbus.fi/anniina.sade/HTML/index.htm

 

INFERNO 2013

Inferno er en internasjonal extreme metal-festival som arrangeres i Oslo 27.- 30. mars. Omtrent 50 konserter avholdes på Rockefeller og John Dee samt klubbscenene Blå, Rock In, Victoria og Revolver. Siden starten i 2001 har festivalen vært med på å styrke norsk metal som sjanger både i inn- og utland og gitt metalfans en verdifull møteplass med fire dager fylt opp med det beste av norsk og internasjonal extreme metal.

 

BILLETTER: Billettservice. Nettside: http://www.billettservice.no Telefon: + 47 815 33 133

Festivalpass: 1.400,- , dagspass: 500,- , klubbdag: TBA,-

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival