TNT med jubileumskonsert (17/11)

TNT med jubileumskonsert (17/11)

Rockefeller lørdag 17. november

Metal Hammer Norway
presenterer:


TNT
(
30-års jubileumskonsert)

 

The Commander In Chief
(Support)

 

Bill. kr. 300,- + bill.avg.

18 år leg.

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

Hardrocklegendene feirer i år at det er 30 år siden bandet ble dannet og debutsingelen "Harley-Davidson" ble sluppet. I den forbindelse er de igang med en storslagen turné, som så langt har overgått alle forventninger – med beskrivelser som "eksplosivt" og "kanonkonsert" fra anmeldere. På Rockefeller lørdag 17. november vil selveste The Commander In Chief være support, så her forventes en konsertopplevelse av de rent sjeldne!

Siden comebacket i 2007 har TNT turnert Europa, sluppet tre album og etablert seg som et solid, førsteklasses liveband innen melodisk hardrock. Forvent deg klassikere som "Seven Seas", "10.000 Lovers", "Everyone’s a Star", "Listen to Your Heart", "Intuition", "Tonight I’m Falling", "Downhill Racer", "My Religion" og "Refugee". Med en av rockens mest respekterte gitarhelter Ronni LeTekrø i front, er TNT klare til å levere et dynamittshow.
www.tnttheband.com

Med som support er den norske 7-strengs-gitaristen/låtskriveren/sangeren The Commander In Chief. Hun skaper store bølger i metal-verdenen og ble bl.a. omtalt som "1 av 10 moderne gitar-guder" i Metal Hammer UK i september.
www.thecommanderinchief.net