Kommende konserter på Kvarteret i Bergen

Kommende konserter på Kvarteret i Bergen

Nå har det blitt ordentlig kaldt ute, og vinteren er ikke langt unna. Derfor vil det kanskje være ekstra varmende å komme til god stemning på RF sine arrangementer i november.

Torsdag 1. november kjører vi i gang med *Blood Red Throne*, som for første gang på 14 år, igjen er ute på turne. I tillegg vil de ha med seg *Hellish Outcast* og *Vithr* fra Bergen. Heldigvis for alle metal-fans er Bergen en del av *Brutalitarian Tour 2012. *

*Mer info finner du her: http://rf.uib.no/2012/09/brutalitarian-tour-2012/*

* *

22. november er *Storm Weather Shanty Choir* tilbake i Teglverket. * *Disse korsyngende rockerne når bare lengre og lengre ut i verden – I fjor ble de streamet nært en million ganger verden rundt!

Info om de utradisjonelle koristene finner du her:
http://rf.uib.no/arrangementer/1133/storm-weather-shanty-choir/

 

Vi gleder oss spesielt til at *Major Parkinson* skal feire avslutninga av 2012 med en retur til Kvarteret. Majorene byr på innslag av deres tredje album som slippes til neste år, i tillegg til det som er kjært og gammelt. Vi håper så mange som mulig vil ta seg en tur innom Teglverket den *24. november*.

Østfold/Vestfold bandet *Philco Fiction* spiller deilige pop-kombinasjoner i Teglverket den 29. november. Bandet tar deg med til en østfolddisco med 80-talls synthestikk og hip hop bakes, som gjør at man ikke kan sitte stille.

 

Jeg kan også nevne våre månedlige *Up-and-Coming* konserter den 9. nov og 6. des. Vi arrangerer også helhus 10. nov, hvor man blant annet kan se *Leadsledge* og *Arme Riddere* synge.

 

 

http://rf.uib.no