Lørdag spiller The Soundtrack of Our Lives for siste gang noensinne på Hulen

Lørdag spiller The Soundtrack of Our Lives for siste gang noensinne på Hulen

Lørdag spiller The Soundtrack of Our Lives for siste gang noensinne på Hulen i Bergen.

Med en karriere som strekker seg over 17 år, har TSOOL trollbundet en hel generasjon med sin unike og personlige tolkning av den psykedeliske 60-talls sounden. Med sin suksessfulle karriere har nok bandet vært, for svært mange, akkurat det navnet reklamerer for; et bakteppe for alle livets oppturer og nedturer.

Svenskenes musikalske briljering har vært et bakgrunnsteppe for mang en bunnløs hjertesorg og grenseløs lykkerus. Vi på Hulen er overlykkelig over at bandet ønsker å ha sin siste konsert i Bergen på våre intime scene, så pakk snippesekken med rytmefot og pågangsmot; denne kvelden danser vi en siste gang med "The Soundtrack of Our Lives."

 

TSOOL_ foto_Malin_Johansson.jpg
Photo: Malin Johansson
 

De svenske guttene har hatt en fantastisk karriere, med liveopptredener på Leno og Letterman, et utall konserter i inn- og utland og tre av seks plater som har solgt til gull i hjemlandet. Med sitt siste album, "Throw It To The Universe" oppsummerer de mesterlig sin lange karriere. Dette er et album der nydelig og fengende pop møter velspilt og energisk rock.

Arrangementsansvarlig ved Hulen, Espen Overskeid, er svært fornøyd over å få bandet på besøk en aller siste gang: "TSOOL er eit ekte huleband, som har spelt for full hule fleire gonger, og det er stas at ein av dei siste spelejobbene dei gjer blir nettopp i fjellet hos oss. Eit must denne konserthøsten i Bergen!

 

Ta turen!

 

Billetter kan kjøpes på Apollon i Bergen, Billettservice eller i døra på Hulen*
*Gjelder dersom konserten ikke er utsolgt på forhånd.

http://www.facebook.com/events/426727917378309/
https://www.youtube.com/watch?v=9DgyeIm2CQ4