RIVAL SONS spiller på Hulen torsdag (18/10)

RIVAL SONS spiller på Hulen torsdag (18/10)

Torsdag 18/10-2012 Bergen Hulen

 

RIVAL SONS

 

Bill. kr. 280,-

 

Rival Sons så for første gang dagens lys i 2008 og slapp sitt første album, "Before the fire", digitalt i 2009. Siden den tid har bandet blant annet varmet opp for Alice Cooper, AC/DC, Kid Rock og Judas Priest. De ble signa av Earache Records i 2010 og slapp sitt andre album, "Pressure and Time", i
løpet av 2011. Albumet har universalt fått godt skussmål og lydverket, med Asbjørn Slettemark i spissen, var tidlig ute med å legge sin elsk på bandet. Nå i september kommer det kritikerroste bandet med nytt album med tittelen "Head Down" og vi på Hulen gleder oss stort til de kommer på besøk.

Som kjent oppstår ikke musikk i et vakum og Rival Sons trekker mye fra sine eminente inspirasjonskilder. De låner uhemmet, tar det til seg, gjør det til sitt eget og kombinerer dette med musikalske evner som få er forunt! Som BigHans beskriver det: "The time when rock came up was a time when getting forcibly detained at a show for rocking-the-f*ck-out was a badge of honor, and Rival Sons have clearly paid attention to every nuance of what makes badass rock n ’roll badass in the first place."