KISS til Viking Stadion (8/6)

KISS til Viking Stadion (8/6)

KISS TIL VIKING STADION LØRDAG 8. JUNI.

MORE ACTS TO BE ANNOUNCED SOON!

BILLETTER I SALG TORSDAG 18. OKTOBER KL 09:00.

 

Et av de mest markante og innflytelsesrike band i rockens historie, med utrolige 100 millioner solgte album på verdensbasis kommer endelig til Stavanger!

 

På scenen fremstår KISS som evigunge når de ikler seg sine heftige kostymer og tunge sminke. Det er vanskelig å skille et KISS-foto fra 1977 og 2012. KISS har skapt seg global legendestatus og KISS-magien har skapt ett hysteri som har gått i arv fra generasjon til generasjon og fremdeles fyller stadion over hele verden med sine spektakulære sceneshow.
Det er på scenen KISS trives og showet deres gir publikum en helt ny måte å oppleve musikk på, pyroteknikk, lysshow, gnistrende stunt og instrumenter som spyr ut røyk er bare noen av momentene som har gjort at de har oppnådd status som "one of the best live shows on earth".

Crazy Crazy Nights, Lick It Up, Detroit Rock City, Rock & Roll All Night, I Was Made For Loving You, Strutter, Love Gun og Calling Dr. Love er bare noen fra en tirade av hits som kommer til å drønne utover stadion når "KISS Army" -en av planetens største fanklubber skal få oppleve "frelserne" sammen med nye og gamle fans på en uforglemmelig aften i rockens tegn.

Det er duket for rockeorgie når Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer og Tommy Thayer i et av de råeste og mest ønskede band ever endelig er bekreftet til Viking Stadion.

Lets get ready to rock!