ENSLAVED spiller på John Dee fredag (05/10)

ENSLAVED spiller på John Dee fredag (05/10)

Fredag 05/10-2012 Oslo John Dee

 

ENSLAVED
KRAKOW

 

Bill. kr. 250,- + bill.avg.

18 år leg.

 

I over 20 år har Enslaved sørget for svart, fengende, brutal og atmosfærisk metal i verdensklasse – og bak seg har de elleve episke album. Sist ute var "Axioma Ethica Odini" i 2010, som skapte furore hos pressen som trillet høye terningkast og serverte uhemmet skryt. John Dee er uhyre stolte av å ha Enslaved på scenen for å feire John Dee 15 år, og ser frem til helsvart kveld med kremen av norsk metal. Enslaved er anerkjente både i inn- og utland, og har kapret Spellemannsprisen hele fire ganger. Nå er de albumaktuelle med "Riitiir", som allerede har fått en femmer i VG: "Albumlengden til tross; dette er erke-Enslaved. Hvilket betyr mesterklasse".