SEIGMEN spiller på Samfundet fredag (28/9)

SEIGMEN spiller på Samfundet fredag (28/9)

Fredag 28/09-2012 Trondheim Storsalen Samfundet

 


SEIGMEN

 

Bill. kr.

280,- (medlem)

340,- (ikke medlem)

 

18 år leg.

 

Etter en treg start for det glisne rockebandet «Klisne Seigmen» fra Tønsberg brøt guttegjengen endelig ut av kokongen og ble til «Seigmen» i 1991 og kunne med det presentere en musikkstil med baller: en spennende og unik en blanding av alternativ melankolsk pop og hard rock som tok 90-tallet med storm.

I 1995 kom endelig braksuksessen med utgivelsen av singelen og albumet Metropolis. For dagens publikum er det kanskje vanskelig å tenke seg et band som kan trekke like godt på Trondheims-folket som Kaizers, men når Seigmen nok en gang gjester Studentersamfundet i høst blir det for 7. gang.

Til tross for at Seigmen ble oppløst på toppen av sin karriere i 1999 har interessen vært stor de gangene bandet har kommet sammen og billettene ble revet vekk da de gjestet Dødens dal under UKA-05. I sommer har de funnet sammen igjen og for å spille på noen få utvalgte festivaler og i morgen kommer de endelig til Samfundet i Trondheim!

Vi møtes til en sterk live-opplevelse i Storsalen 28. september.