TURBONEGER spiller på Byscenen lørdag (18/8)

TURBONEGER spiller på Byscenen lørdag (18/8)

Lørdag 18/08-2012 – Oslo/Rockefeller
 
 TURBONEGER
 
C.C NOK 225,-

Turboneger kommer med sin første plate på fem år i juni – og utgivelsen skal selvfølgelig markeres behørig. På Pstereo-festivalens andre dag inviterer Byscenen til to konserter med rockelegendene – for både de over og under 18 år. Turbo er tilbake for å ”gi kidsa noe heftig musikk å høre på mens flåtten gnager i vei på dem”!

Som de fleste har fått med seg, har Happy-Tom Seltzer, Rune Rebellion & Knut Euroboy Schreiner byttet ut medspillere siden sist og får nå selskap på scenen av Tony Sylvester på vokal og Tommy ´Manboy´ Akerholdt på trommer. Herremodell og tidligere Turbojugend London-president Tony går altså rett fra blodfan til å bli frontfigur i sitt favorittband, og rapportene hittil tilsier at dette kan bli den beste versjonen av bandet noensinne.
– Jeg har spilt i dette bandet siden åttitallet og har aldri opplevd maken, kjemien med Tony satt fra første dag, hvert eneste gen i kroppen hans skriker rock&roll jo!, har gitarist og bandmanager Rune Rebellion kommentert.

Under sommerens Pstereo-festival, lørdag 18. August, gjør bandet to konserter på Byscenen – en for de under og en for de over 18 år. U18-konserten gjøres i samarbeid med Sør-Trøndelag Fylkeskommunes ungdomssatsing (UKM, Plænti og Ungdomsfondet), og nevnte UKM har også sørget for oppvarmingsband til Turboneger; de lovende orkdalsguttene Eye of Horus.