THIN LIZZY til Oslo (21/11)

THIN LIZZY til Oslo (21/11)

Rockefeller onsdag 21. november

THIN LIZZY

Et av rockehistoriens største navn kommer til Rockefeller!

 

Med signaturlyden av de to gitarene, som har inspirert en haug med band, dominerte de 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet og hadde et hav av hits. "Jailbreak", "The Boys Are Back In Town", "Whiskey In The Jar", "Still In Love With You", "Cold Sweat", "Emerald" og "Don’t Believe A Word" for å nevne noen. Gruppa ble gjenforent på midten av 90-tallet og fremstår som en hyllest til avdøde Phil Lynott. Bandet består i dag av: Scott Gorham (gitar), Brian Downey (trommer), Darren Wharton (keyboard), Damon Johnson (gitar), Marco Mendoza (bass) og Ricky Warwick (vokal, gitar).

www.thinlizzyband.com

 

Billetter i salg lørdag 11. august kl. 10.00.

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.