BEHEMOTH spiller på Rockefeller på torsdag (28/6)

BEHEMOTH spiller på Rockefeller på torsdag (28/6)

 
Torsdag 28/06-2012 – Oslo/Rockefeller

Fire walk with me festival:
BEHEMOTH
VREID
KAMPFAR
MONGO NINJA
COCKROACH AGENDA
 
C.C NOK 320,-
 
18 år leg plikt
 
 

”Fire Walk With Me” konseptet som arrangeres av Amber Booking & Metal Hammer har etablert seg som en suksess i Norge. Nå er det klart for en egen festkveld på Rockefeller i Oslo. 28. juni braker det løs med den fenomenale lineupen med Behemoth, Vreid, Kampfar, Mongo Ninja og Cockroach Agenda.

Behemoth gjør et gladiatorisk ”comeback” i disse dager. Fromtmann Nergal har overvunnet sykdommen, og blir hyllet over hele Europa på sin pågående turne. I April skal de på en storslått USA turne. 28 Juni er bandet endelig tilbake på norsk jord da de headliner Fire walk with me festival kvelden. Vreid som ble nominert til Spellemann for 2011s beste metal album med albumet ”V” setter i disse dager kursen østover, og skal gjøre 4 forstillinger i India med den storslåtte forestillingen ”Questionings”. Videre går ferden til UK for en lengre turne med legendene i Paradise Lost. På Fire walk with me festivalen gjør de et eksklusivt og spesielt show da de fremfører albumet ”I Krig” i sin helhet. 2011 var et triumfår for Kampfar. Gjorde lengre turneer i Norge, Europa & Nord Amerika. For 2012 er de allerde booket til festivaler som Brutal assault & Under the black Sun, og større turneer. I moderlandet er Rockefeller 28 Juni stedet for å oppleve Black Metal bandet med opphav fra tidlig 90 tall. Siste skudd på stammen, og for å gjøre dette til en helaften av en metalkveld er Mongo Ninja. Dette blir bandets første konsert i 2012, og den eneste i Oslo dette året!!! Mongo Ninja er en hyperaktiv gjeng med tullinger som tidligere har drevet med fyll og fanteri i band som The Cumshots, Emperor, Blood Tsunami og Hellride. Bandet er fremdeles sterkt preget av en oppvekst med dårlig hjemmebrent, Slayer, Poison Idea og Motörhead og de kommer neppe til å forandre seg nevneverdig før de kastes i torva en eller annen gang i fremtiden.

Med over 70 ekstremt talentfulle band påmeldt og flere timer med låtlytting kan Rockefeller stolt presentere vinnerne av åpningsspotten på Fire Walk With Me-festivalen som Cockroach Agenda! Dog alle de påmeldte var fantastisk flinke var det nettopp dette bandet som fikk flest stemmer fra den imponerende jurien bestående av Silenoz fra Dimmu Borgir, Sindre fra Nekromantheon, Jarle fra Amber Booking og Vreid, Simon fra Indie Recordings & Guro fra Metal Hammer Norway.