BARE EGIL BAND på Rockefeller (9/6)

BARE EGIL BAND på Rockefeller (9/6)

Lørdag 9. juni 2012 – Oslo/Rockefeller

 

BARE EGIL BAND

+

DE SØRGELIGE RESTENE

 

C.C NOK 200

18 år leg plikt

 

Etter mange store og påkostede turneer med fullt band, barneforestillinger, spektakulære sceneshow, hornorkestre og gjestemusikere vender Bare Egil Band tilbake med en serie nedstrippede konserter i soloformat vår og høst 2012. Han fokuserer nå på grunnformelen; Bare Egil alene på scenen med en kassegitar, stappfull av tullprat og et knippe låter plukket ut av hans egenutviklete settlistegenerator. Til hver konsert vil han fortsatt skrive en splitter ny sang med lokal vinkling til stedet han besøker, slik han har gjort de siste årene og som dokumentert i både fjorårets eminente TV-serie og på de kritikerroste platene "Norge på kryss og tvers" volum 1 og volum 2. Nå vil det bli mulig å følge prosessen enda tettere på www.bareegilblogg.no. Til hver konsert vil lokalbefolkningen inviteres til å komme med innspill til tekster og lokale relevante problemstillinger. Det vil også bli mulig å ønske seg egne favorittlåter til konsertene og det vil bli loddet ut gratisbilletter.
Informasjon om De Sørgelige Restene her