OZZY & FRIENDS i Oslo Spektrum på torsdag (31/5)

OZZY & FRIENDS i Oslo Spektrum på torsdag (31/5)

Torsdag 31. mai 2012 – Oslo/Spektrum

 

OZZY & FRIENDS

+

BLACK LABEL SOCIETY

 

C.C. 600/700/800

FRI ALDER

 

Fredag 17. februar meddelte Black Sabbath at de på grunn av gitaristen Tony Iommis kamp mot lymfekreft ikke kan gjennomføre den kommende turnéen som planlagt. Istedenfor å kansellere konsertene har bandet bestemt seg for å hedre Iommi ved å gjennomføre turnéen, dog med en annen besetning.

Ozzy Osbourne tar med seg noen av sine velkjente musikervenner til Norge slik at konsertene på Bergenhus Festning 29. mai og Oslo Spektrum 31. mai blir en hyllest og støtte til vennen og Black Sabbath-originalmedlemmet Tony Iommi.

Til begge Norgeskonsertene vil Ozzy & Friends bestå av Black Sabbaths originalmedlem Geezer Butler på bass og Ozzys gamle våpendrager Zakk Wylde på gitar. I tillegg er det bekreftet at Ozzy har fått med seg sin gode venn og tidligere Guns N’ Roses-gitarist Slash både i Bergen og Oslo! Flere gjester blir føyd til listen etterhvert som Ozzy får samlet styrkene og gjort klart for turnéstart på forsommeren.

Det blir altså ikke Black Sabbath vi får se på scenen i sommer, men det er et uhyre sterkt lag med Ozzy, Geezer Butler, Zakk Wylde og Slash stiller opp for å hedre sin kollega og venn Tony Iommi.

Les pressemelding fra Black Sabbath er: http://www.blacksabbath.com/

Support: Black Label Society

Billetter kjøpt til Black Sabbath gjelder også til Ozzy & Friends. Publikum som ønsker å refundere kjøpte billetter kan gjøre det INNEN 30. APRIL.

Billetter kjøpt på nett returneres til:
Billettservice AS, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten med
“Black Sabbath refusjon”. Må være kundesenteret i hende FØR 30. april.

Billetter som er tilsendt som vedlegg i e-post (TicketFast)
Ring 815 33 133 og oppgi ditt referansenummer. Billettene blir da refundert per telefon og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling.

Billetter som er kjøpt hos Posten, Narvesen & 7-Eleven
Ta kontakt med  Oslo Spektrum for konserten 31. mai.