WOLVES LIKE US med gig på John Dee (5/5)

WOLVES LIKE US med gig på John Dee (5/5)

Lørdag 5. mai 2012 – Oslo/John Dee

 

WOLVES LIKE US

+

KOLLWITZ

+

BOMBUS

 

C.C. NOK 150,-

18 år leg plikt

 

Disse tre lovende, fremadstormende bandene gjør seg stadig bemerket. Debutalbumet ”Late Love” fra Wolves Like Us har allerede fått strålende mottakelse både i norsk og utenlandsk presse, et band som sprang ut av et nachspiel i 2010 og føyk til himmels på kort tid med låten ”Deathless”. Kollowitz er et band det knyttes enorme forventninger til, og har bakgrunn fra innflytelsesrike hardcoreband som The Spectacle og Beyond The Fences. Göteborgbandet Bombus er et hett tema både på andre siden av grensen og her hjemme, og klatret til topps på svenske lister med sitt selvtitulerte album i 2010.

Wolves Like Us
Kollwitz
Bombus