FARMERS MARKET på Rockefeller i kveld (19/4)

FARMERS MARKET på Rockefeller i kveld (19/4)

Torsdag 19. april 2012 – Oslo/Rockefeller

 

FARMERS MARKET

+

SUDAN DUDAN

+

GOYLEM SPACE KLEZMER

 

C.C. NOK 225,-

18 år leg plikt

 

FarmersMarket_1.jpg

 

Farmers Market er et av landets mest populære liveband, og spiller på klubber og festivaler verden over. 20. april er de klare med ny plate, "Slav To The Rhythm", hvor frontmann Stian Carstensen og resten av speedbalkanboogie-ensemblet virkelig har funnet storformen: De hviner av gårde i truede taktarter og leverer en storslått og eklektisk miks av rock, metal, jazz, folk, bluegrass og bulgarsk folkemusikk. Dagbladet er begeistret og triller en sekser på terningen: "Farmers Market med nytt musikalsk jordskjelv." Vi lover deg en konsertopplevelse av de helt sjeldne, så her er det bare å glede seg.