BRIT FLOYD til Bergen (8/10) og Oslo (10/10)

BRIT FLOYD til Bergen (8/10) og Oslo (10/10)

British Pink Floyd

 

Bergen – Grieghallen mandag 8. oktober

&

 

Oslo Konserthus onsdag 10. oktober

 

Billettsalget starter tirsdag 17. april kl 09:00

 

 

Etter å opptrådt for over en kvart million fans i UK og Europa i løpet av 2011 kan BRIT FLOYD – The World’s Greatest Pink Floyd Show offentliggjøre nye konserter i Norge i oktober 2012.
 
Den nye forestillingen har fått tittelen “A Foot In The Door” og er satt sammen av Brit Floyd sin musikalske leder Damian Darlington for å hylle moderskipet Pink Floyd sitt nye Best of-album med samme tittel. Forestillingen vil inneholde det aller beste fra Pink Floyd sammen med en ekstra bonus i form av 23 minutters lang utgave av “Echoes” fra Pink Floyd’s klassiske 1971-album “Meddle”. Ja, også blir det høydepunkter fra The Wall. Hva mer kan en Pink Floyd-fan egentlig ønske seg?
 
BRIT FLOYD ‘A Foot In The Door’ show inneholder klassikere som Hey You, See Emily Play, The Happiest Days of Our Lives, Another Brick In The Wall (pt 2), Have A Cigar, Wish You Were Here, Time, The Great Gig In The Sky, Money, Comfortably Numb, Echoes, High Hopes, Learning To Fly, The Fletcher Memorial Home, Shine On You Crazy Diamond, Brain Damage, Eclipse og Run Like Hell.
 
I løpet av mindre enn ett år har fenomenet Brit Floyd blitt omfavnet av Pink Floyd fans over hele verden. Gjennom sin note-for-note perfeksjonisme, enestående Floyd-animasjoner og spektakulære lyd-, lys- og lasershow har Brit Floyd inntatt en posisjon som det beste hyllest-showet verden kan fremvise.

 

Billettsalget starter

 

Tirsdag 17. april kl 09:00 via:

 

www.billettservice.no / tlf. 815 33 133

www.livenation.no