AURA NOIR og NEKROMANTHEON starter helgen i Drammen (3/2)

AURA NOIR og NEKROMANTHEON starter helgen i Drammen (3/2)

Fredag 3. februar 2012 – Drammen/Union Scene

 

FIRE WALK WITH ME TOUR VOL II

 

AURA NOIR

+

NEKROMANTHEON

 

C.C. NOK 230/200

18 år leg plikt

 

Aura Noir er Norges fremste black/thrash metal band. Legendarisk band med medlemmer fra bla Mayhem & Immortal som er sterkere enn noen gang. Har nettopp gjort sin første Europa turne på flere år, og det for fulle hus. John Dee var tettpakket i september, nå skal resten av Norge få besøk av Norges styggeste band.
Mer info: www.myspace.com/auranoir

Nekromantheon er et av det mest spennede banda i Norge i dag. Bestående av medlemmer fra blant andre Obliteration & Audiopain. De fremfører en kompromissløs råskap med sin retropregede thrash metal, og er et av norges absolutt mest intense live band. I januar slipper med sitt nye album på Indie Rec, og vil bli et band vi hører mye til i 2012.
Mer info: www.myspace.com/nekromantheon