EL CACO med minikonsert og signering (4/2)

EL CACO med minikonsert og signering (4/2)

Tre år siden "Heat" og nå er endelig El Caco tilbake med en formtopp av et album i form av Hatred, Love & Diagrams, bandets 6. langspiller på 14 år.

Albumet er produsert av bandet i samarbeid med Daniel Bergstrand (In Flames / Meshuggha) og man hører fra første tone at det er El Caco som snurrer på spilleren: "I så hensende er det lite nytt når det kommer til bandets siste plate, «Hatred, Love & Diagrams». Her bugner det i subtile melodilinjer som vokser seg store i kapp med de sedvanlig gyngende og muskuløse gitarriffene til Anders Gjesti, og Fredrik Wallumrøds imponerende og mildt sagt slagkraftige trommespill.

Man hører fortsatt litt Tool og noen hint av klassisk stonerrock, men mest av alt høres det ut som El Caco – såpass distinkt er lyden deres at det kreves ikke mer enn ti sekunder for å identifisere " – Torgrim Øyre – Dagbladet

Bandet spiller akustisk hos oss kommende lørdag og signerer plater i etterkant, så er du klar for et intimt og annerledes møte med et av norges beste band vet du hva du har å gjøre!

PLATEBUTIKKEN BIG DIPPER

Lørdag 4.2

Kl. 14:00!