FLESHGOD APOCALYPSE til Southern Discomfort 2012

FLESHGOD APOCALYPSE til Southern Discomfort 2012

SOUTHERN DISCOMFORT 
(14. & 15. september)

Vi bak Southern Discomfort festivalen syns det er på tide å offentliggjøre første band som er ¨bankers¨ til årets utgave av festivalen.  Vi vil servere dere  FLESHGOD  APOCALYPSE!!

FLESHGOD APOCALYPSE  er et italiensk band som spiller teknisk/brutal metal med symfoniske elementer. Bandet ble startet i 2007, og kom ut med en demo kort tid etter. Dette førte til at de ¨signet¨ med Neurotic Records som relanserte demoen som en del av en split, kalt ¨Da Vinci Death Code¨.  Etter mye oppvarmingsjobber for band som Behemoth, Dying Fetus, Suffocation, Napalm Death ++  rundt omkring i Europa, valgte bandet i des 2008 å inngå kontrakt med nytt selskap, -Willowtip Records, og  FLESHGOD APOCALYPSE ‘s første fullengder ¨Oracles¨ kommer ut i april 2009. Bandet har vekket mye oppmerksomhet i undergrunnsmiljøet i Europa, og nå starter en intens periode med turneer.; som oppvarming for andre band som God dethroned, Vader og Marduk, og også deres første turne som headliner.  I 2010 gir bandet ut EP’n ¨Mafia¨, og igjen bærer det ¨ut på veien¨. Både i Europa, og i USA og Canada (The Decibel Defiance Tour 2010) sammen med en rekke andre band.

FLESHGOD APOCALYPSE  har helt klart fått godt fotfeste i undergrunnsmiljøet, og har funnet sin velfortjente plass på ekstrem metal scenen!  Deres andre fullengder  ¨Agony¨  kom ut i august i fjor (på Nuclear Blast denne gang) til strålende kritikker. Sjekk ut musikken på myspace siden til bandet mens man gleder seg til live-versjonen her i Kristiansand fredag 14 september !!

www.myspace.com/fleshgodapocalypse
www.facebook.com/fleshgodapocalypse