BEHEMOTH til Norge

BEHEMOTH til Norge

AMBER BOOKING & METAL HAMMER NORGE PRESENTERER:

 

FIRE WALK WITH ME FESTIVAL


Fire Walk With Me Tour Volum 1 har gått over all forventing og Volum 2 er allerede ferdig booket, og nå utvider vi konseptet med en egen Fire Walk With Me Festival på Rockefeller 28. Juni 2012.

Til festivalen har Behemoth blitt eksklusivt booket for sin comeback-konsert i Norge og dagen etter spiller de på Steinkjerfestivalen.

 

I tillegg til å stolt kunne presentere Behemoth, så er også Vreid og Kampfar booket til denne elleville kvelden på Rockefeller.

Flere band vil bli annonsert fremover for Fire Walk With Me Festival 28. Juni 2012.


"Behemoth er et av de mest hardtjobbende, målbevisste og talentfulle banda i bransjen. En døråpner og inspirasjon for både nye og allerede veletablerte band!"

Silenoz – Dimmu Borgir

"Behemoth leverte en av de beste deathmetalkonsertene jeg noensinne har vært på da de spilte på Demigod-turnéen for 6-7 år siden. Jeg håper jeg kan være tilstede når de polske deathmetalpionerene kommer og forvandler Steinkjer for all tid"

Kenneth Kapstad – Motorpsych

Behemoth

Omfavnet av okkultisme har Behemoth, de polske kongene av ekstrem-metal, levert kunst av teknisk, sofistikert og fengende død-metal blandet med vitale elementer fra svartmetallen. Etter flere år med konserter over hele verden og albumutgivelser som har blitt hyllet internasjonalt sitter nå Behemoth på toppen av tronen innen denne beinharde sjangeren. Konserten på Rockefeller blir deres første I Norge etter at frontmann Nergal vant over leukemien som han har kjempet mot siden 2010. Dette kan man ikke gå glipp av!

Vreid

2011 har vært et knallår for Vreid. Albumet "V" fikk 6 i Scream magazine, og 5 i både VG & Dagbladet,  Bandet har gjort headliner turneer i Norge, Europa & Nord Amerika samt spilt på festivaler som Wacken & Øya.  I 2012 skal bandet turnere i India, og sprenger grenser ved å være det første norske metal bandet som skal spille i Operaen i Oslo med stykket "Questionings" i Juni.

På "Fire walk with me Festivalen" gjør Vreid en spesiell konsert. Der skal de framføre albumet "I Krig" i sin helhet.  Albumet som kom i 2007 ble et gjennombrudd for bandet, og definerte på mange måter bandets unike sound. Tekstene på albumet er basert på en diktsamling av poeten og motstandsmannen Gunnar Reiss-Andersen, og omhandler okkupasjonen av Norge under andre verdenskrig.

Kampfar

Kampfar var en av de første norske bandene som bruke folkeelementer i black metal. Siden starten på tidlig nittitall har del levert en rekke sterke album, og gjort mengder av turneer og festivaler i Europa & Nord Amerika. Dette har ført til at bandet har fått en stor stjerne utover landets grenser. Nå har bandet rettet fokuset mot hjemlandet, og etter en triumfferd gjennom Norge på turnen "Fire walk with me vol 1", er nå bandet klare til å levere en fandenivoldsk forestilling i hovedstadens rocke storstue torsdag 28 Juni.