SOLSTAFIR og VESEN klare for INFERNO 2012

SOLSTAFIR og VESEN klare for INFERNO 2012

SOLSTAFIR og VESEN klare til INFERNO FESTIVALEN 2012!

De grensesprengende vikingene fra Island, SOLSTAFIR og black thrash demonene fra norsk undergrunn VESEN er klare for å feire svart påske med oss i hovedstaden!  Sammen med BORKANAGAR, ARCTURUS, TSJUDER, ANAAL NATHRAKH, AGGALOCH, ABSU, WITCHERY, CHURCH OF MISERY og EINHERJER tegner 2012 utgaven av INFERNO FESTIVALEN til å bli mørkere og mer ekstrem enn noensinne!

 

INFERNO METAL FESTIVAL har siden starten i 2001 blitt en svart påsketradisjon for metalfans, band og internasjonal musikkbransje med nærmere 50 konserter i løpet av påskeuka. INFERNO tilbyr publikum eksklusive konserter i unike omgivelser med noen av verdens beste ekstrem metal – og eksperimentelle artister: fra nye undergrunns band til etablerte storheter. På INFERNO møtes likesinnede black-packers fra hele verden i Oslo til fire dagers fest, black-metal sightseeing, expo, bransjekonferanser, tattoo, kunstutstillinger, filmgrøss og alt den mørke moroa en kan ønske seg! 

 

INFERNO FESTIVALEN ønsker alle velkommen til nok en svart metalpåske i Oslo fra 4.-7. april 2012 – Fire dager og helvetes mange band!

 

SOLSTAFIR:

SOLSTAFIR er et islandsk metal band som ble dannet i 1995 og som har rukket å gi ut hele fire album. Bandets unike stil har gjort det umulig å putte SOSTAFIR i en enkelt sjanger men musikken beveger seg et sted mellom viking/black metal, ispedd store doser psychedelisk rock  hvor tekstene spinner over mørke, hedenske natur tema. SOSLTAFIR fikk strålende kritikker for sitt album «Köld» og har spilt Europas største festivaler. 14.oktober i år slapp de siste skiva "Svartir Sandar" og denne påsken er det duket for ekte islandsk anti-kristen hedensk metal når SOLSTAFIR entrer INFERNO scena! https://www.facebook.com/solstafirice?sk=app_178091127385

 

VESEN:
VESEN ble dannet I 98/99 på Skogbygda med den eneste hensikt å spy ut black thrash av verste sort! Etter et par demoer og line-up skifter ga bandet ut sin første 8 og selv-finansierte) full lengder «Ugly» i 2005. Bandet fikk snart et navn i den norske undergrunns scena og i 2009 kom oppfølger albumet  «Desperate Mindless Aggression» og tredje albumet «Goat Carcass Rising» fulgte i 2011.  Gjør dere klare for black thrash rett fra Norges skoger på årets INFERNO! http://www.myspace.com/uglyvesen

     

BILLETTER: Billettservice/www.billettservice.no Phone: + 47 815 33 133

Festival pass   1.305,-(+avgift), Dagspass   465,-(+avgift), Klubbdag    220,-(+avgift)

www.infernofestival.net / www.facebook.com/InfernoMetalFestival