MIDNIGHT BURLESQUE FESTIVAL i Oslo (16. – 19. november)

MIDNIGHT BURLESQUE FESTIVAL i Oslo (16. – 19. november)

Midnight Burlesque Festivalen 2011

Sirkus, Teater, Glamour og Fanteri

16. – 19.november er det duket for Midnight Burlesque Festivalen i Oslo. Fire dager med Norges ledende Burlesque artister Fleshoticas, Frank Znort Storband, Mannskoret, Englands burlesque stjerne Ivy Paige og ikke minst «The Golden Dragon» – en helaftens forestilling skrevet og regissert av Mari Sletten aka Empress DeVilina!

 

MIDNIGHT_BURLESQUE_FESTIVAL.jpg

 

På Midnight Burlesque får du oppleve den ekte, autentiske burlesquen og byr på vakre kvinner og barske menn, glamorøse, eksotiske danseshow og revy med humor og fordums eleganse. Festivalen og forestillingene er skrevet, arrangert og produsert av Mari Sletten som er Norges største Burlesque artist, kjent for de fleste fra Grand Prix 2011 som saxofonist for bandet Lucky Bullets og kvinnen bak Norges eldste og første burlesque gruppe Fleshoticas. Slettens forestillinger kjennetegnes av humor og lettsindige, gode historier – Et show med divaer, akrobater, pupper, pupper og meeer pupper, fengende driv samt høy underholdningsfaktor.

 

Program:

Onsdag 16.November: Pre-Party på Aku Aku bar, Grunerløkka:
Tropiske drinker, kanoen til Heyerdahl og show med: The Mobs Men, Tita Nah Nah Nahs ( hula baluba) Miss Knock Out gets knocked out in the jungle, Ida Olalalaa og Empress DeVilina in a Tropical Midnight!

Show start kl. 20:00 Gratis inngang for alle! http://www.akuaku.no/

Torsdag 17. November Funfair Cabaret på Månefisken, Sagene
Vi gjør om Månefisken til et eneste stort sirkus med show, konserter, performance og stands. I tillegg blir det salg av kyss fra herrene og damene i Midnight Casten, hemmelige peepshows, lykkehjul, burlesque bingo, Pin Up fotografering, shopping, dans og dj`s! http://www.manefisken.no/

Show start kl 20.00 Enkelt billett: 290,- /Festivalpass: 560,- gir inngang til alle show under festivalen

På scenen denne kvelden:
Mannskoret:
Mannskoret er rundt tjue menn med medlemmer fra Norges mange kjente og kjære band med et særegent repertoar, sitt rikholdige utvalg av populærmusikalske svisker fra de fire siste tiår fra Jokke og Valentinerne, Raga Rockers til Leonard Cohen og Knutsen & Ludvigsen.

http://mannskoret.org/

Ivy Paige (Uk) Showgirl og spokenword burlesque dama over alle http://ivypaige.co.uk/
Jazz/Punk Storband, musikere fra FRANK ZNORT QUARTET , Miss Knock Out og Empress DeVilina/ Lady Midnight utgjør denne kveldens Black Moon Orcestra. Sammen stiller de med en hæla i taket tenna i veggen konsert der vi presenterer burlesque klassikere, vovede sjømannsviser og storband som folket sent vil glemme!

http://www.fzq.no/

FLESHOTICAS
gir et forrykende burlesque show og med seg har de ingen ringere en av de tre originale Fleshoticaene Miss Prrrrrrr (Caroline Andersen). Sammen med Empress DeVilina (Mari Sletten) og Miss Intoxica (Lene Ask) blir dette historisk – gjør dere klare for et av Norges beste Burlesque Show! Ellers blir det også Newcommers Show med morgendagens burlesque stjerner. http://marisletten.no

Fredag 18. November og Lørdag 19 November:
Mordgåten The Golden Dragon
av Mari Sletten på Parkteatret, Grünerløkka. Sittende helaftens forestilling med Midnight Burlesque gjengen- og Morten The Maniac pluss flere kjente fjes i casten. Fest på Parkteateret utover kvelden.

Show start kl. 21.00 Enkelt billett: 290,- / Festivalpass: 560,- gir inngang til alle show under festivalen

PROGRAM dagtid Lørdag 19.november:
Bushwicks Bar, John Dee, Coffe cake`n`kink…. kl 15.00: Speakeasy med intim forestilling med Ivy Paige. Kaffi med klunk, kaker og French Maids. Gratis med festivalpass, 50,-kr uten pass..

Oslo Magedanssenter:
kl 12.00-15.00: Worksops med Ivy Paige, Mari Sletten og Lena Ask ( Miss InToxica ) kr 350,- uten festivalpass, 200,- med festivalpass. Påmelding skjer til Marisletten.no/midnightburlesque

 

BILLETTER:
Enkelt billett: 290,- / Festivalpass: 560,- gir inngang til alle show under festivalen Billetter fås kjøpt på: http://www.billettservice.no/
Også tilgjengelig på Posten, 7-Eleven, Narvesen og i døra ved show start.