ELVIS COSTELLO stiller solo på Sentrum Scene (12/11)

ELVIS COSTELLO stiller solo på Sentrum Scene (12/11)

Lørdag 12. november 2011 – Oslo/Sentrum Scene

 

ELVIS COSTELLO

+

LARKIN POE

 

KONSERTEN ER UTSOLGT

 

18 år leg plikt

 

http://www.fensepost.com/main/wp-content/uploads/2010/01/elvis-costello.jpg

 

En av Costellos store styrker er at han kan flytte seg mellom en rekke ulike sjangre og det gjøres med stil. Han har i årevis bevist at han behersker det meste fra punk, new wave, pop, blues, jazz og country og en hel del i mellom. I tillegg har han produsert plater for blant andre The Pogues og The Specials og har jobbet med artister som Paul McCartney, Brian Eno, Lucinda Williams og Burt Bacharach. Det nye samlealbumet "Pomp & Pout – The Universal Years 1998-2008" kommer i april.

NB! Unummererte sitteplasser.