SIVERT HØYEM med konsert på Union Scene i Drammen (4/11)

SIVERT HØYEM med konsert på Union Scene i Drammen (4/11)

http://www.samfundet.no/upload/images/442_950_300.jpg

Fredag 4. november 2011 – Drammen/Union Scene

 

SIVERT HØYEM

 

C.C. NOK 320/290

18 år leg plikt

 

Den Store Stemmen er tilbake! Denne høsten kommer Sivert Høyems fjerde soloalbum. På «Long Slow Distance» har han rent musikalsk tatt noen eksperimentelle skritt vekk fra hans forrige album. «Mitt solomateriale har tidligere vært mer folk og Americana-inspirert, mens Madrugada var større og mer dramatisk. Denne gangen hadde jeg lyst til å stake ut en ny kurs for meg selv, og albumet er det mest eksperimentelle jeg har gjort. Albumet er nok nærmere meg, enn noe annet jeg har laget tidligere», forteller Høyem selv. Sivert og Cato Salsa, som har jobbet sammen stort sett fra begynnelse til slutt i albumprosessen, har latt seg inspirere av flere nye retninger, som metall fra 90-tallet, støymusikk, krautrock og fransk pop. Bruken av synth på nesten alle låtene, er også nytt.

Facebook event finner du her